Prøvedykk

Aquarius Fritid arrangerer prøvedykking i samarbeid med Ringeriksbadet.

 

Det er fredagen i hver måned blir det prøvedykking Ring oss for mer informasjon. Både nye dykkere som er interessert i å prøve ut dykking og evt. ta dykkelappen og for «gamle» dykkere som vil holde dykkeferdighetene ved like.

Datoer:  2018 kl. 18.00 til 20.30

fredager (med forbehold).

  • Januar uke 4  fredag 26.jan.2018
  • Februar uke 6 fredag 09.feb
  • Mars uke 10 fredag 09.mars
  • April uke 16 fredag 20.april
  • Mai uke 20 fredag 18-mai

Alle som er med på prøvedykking må løse billetter på vanlig måte i resepsjonen på Ringeriksbadet. De som er medlemmer på Actic/Ringeriksbadet, kan jo bruke badet fritt.

Prisen for å være med på prøvedykking er kr. 200,- Dette går til leie av utstyr, fylling av luft og øvrig driftsutgifter. De som deltar på prøvedykking og som ønsker å fortsette videre på dykkerkurs(«få dykkelappen»), får dette beløpet refundert. Barn fra 12 – 16 år betaler kun kr. 100,-

Betaling for prøvedykk gjøres ved oppmøte og til Jamil i Aqarius Fritid. Dette gjøres ved gjennomgang og utlevering av utstyr.

Spørsmål bes rettes til Jamil Khalayli –  info@aquarius.no

PÅMELDING: Cecilia@ringeriksbadet.no .For å ha oversikt på hvor mange som dukker opp, vil vi at folk skal melde seg på. Skriv navn, alder og hvilke dato man ønsker.

fredag hver måned. Ring oss for mer informasjon mob. +47 97076003

Hvem kan delta?

Alle over 12 år kan delta. Hvis du er under 18 år må du ha med en foresatt (behøver ikke å delta på selve dykket) for å signere en del papirer. For og delta må du fylle ut en medisinsk egenerklæring. Før du melder deg på anbefales det at du går over denne. Hvis du må svare ja på ett eller fler av spørsmålene på egenerklæringen må du ringe oss på 97 07 60 03 slik at vi kan hjelpe deg. I enkelte tilfeller må deltageren gjennomgå legesjekk for dykking før prøvedykket.

Hva må du ha med?

Bassenget vi bruker er godt og varmt, så alt du trenger å ta med er vanlig badetøy. Om du ønsker det har vi våtdrakter til utlån. Vi holder alt utstyr.

Om du melder deg på dykkerkurset i 2017 / 2018 refunderer vi pengene.