Dykkeroppdrag

Små og store dykkeoppdrag utføres

Aquarius Fritid er oppdatert på alle former for undervannsoperasjoner, så som anleggs

arbeid, rørlegging (nye tilkoblinger, rehabilitering av eksisterende anlegg, utvendig og innvendig rørarbeid),

inspeksjoner, erosjonssikring og rengjøring.redning_hest

Hovedkontoret er på Hønefoss. Aquarius Fritid består av fagfolk med solid bakgrunn fra anlegg og dykking. Firmaet involverer per august 2008 tre mann, de fleste med lang erfaring innen anlegg og undervannsoperasjoner.

Aquarius Fritid har gjentatte ganger demonstrert sine løsninger ved anlegg og undervannsoperasjoner, effektive og sikre.

Sikkerhet

Gjennom mine 25 år innen dykkerbransjen, har jeg hatt den glede
Som prosjektleder i Aquarius Fritid ser jeg på sikkerhet som det mest elementære punkt i firmaet. Vår politikk angående sikkerhet er solid fundamentert i firmaets intern-kontroll. All dykking blir utført i henhold til arbeidstilsynet sine forskrifter. Vår mål å mobilisere på kort varsel uansett tidspunkt.å følge dens utvikling. Selv om dykking å regne ung bransje føler jeg at vi i dag kan gjennomføre undervannsoperasjoner effektivt, og med dykkerens sikkerhet ivaretatt.

Markedet forandrer seg og i den forbindelse knyttet vi til oss andre aktører med allsidig kunnskap og kapasitet inn dykking. ROV og glatvedt-bryggeavanserte røreinspeksjoner også er tilgjenglig.

Med denne bakgrunnen kan jeg forsikre deg/dere om at du er trygg med Aquarius Fritid. Vi klar for alle utfordringene som ligger foran oss i fremtiden.

Prosjektledelse

God styring av prosjekter er en nødvendighet for å kunne levere et kostnadseffektivt og kvalitetsikkert produkt. Kassebil som er innredet med en romslig dykkestasjon og et operasjonelt verksted. Denne løsningen tillater rask mobilisering av alle typer prosjekter. Det mest nødvendige utstyret er implementert i bilen. Dykkestasjonen er tilrettelagt for to lettdykkere. Dykkesystem i brakke er også et mobilt system. ROV kan brukes på store dybder og til inspeksjon av fortøyninger, vannrør og my mer.